Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2011

 

Παπανδρέου: Νέα κυβέρνηση από αύριο


Ανασχηματισμό θα ανακοινώσει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ζητώντας στη συνέχεια ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Στο διάγγελμά του το βράδυ της Τετάρτης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για λάθος χειρισμό των συνεχών εκκλήσεών του για συνεργασία, σημειώνοντας ακόμη πως θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο με την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ....


το link για το πλήρες άρθρο
http://tvxs.gr/node/87147


                    ------------------------------------------

 

Αλαβάνος: 

Μετρημένες οι μέρες της κυβέρνησης, της τρόικας και του χρέους

 15:45 - Τετ 15/06/2011, tvxsteam

Οι μέρες της κυβέρνησης Παπανδρέου, της τρόικας και του χρέους είναι μετρημένες» εκτίμησε σήμερα με δήλωσή του ο επικεφαλής του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής, πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος με αφορμή τη σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.
Ο κ. Αλαβάνος αναφέρει ότι «η πλατεία Συντάγματος αποτελεί πλέον μεγάλο συμβάν στην πορεία του τόπου και εξελίσσεται σε πρωταγωνιστικό παράγοντα των εξελίξεων στην Ελλάδα, όπως είχε γίνει και με τις αραβικές πλατείες».

link
http://tvxs.gr/node/87120



                                    =====================================

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 15 Ιουνίου 201

Ύστερα από πρωτοβουλία Παπανδρέου 

«Στο τραπέζι» πρόταση για κυβέρνηση συνεργασίας



Το ενδεχόμενο σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης ή κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας συζητούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μετά από πρόταση που έκανε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μην είναι ο ίδιος πρωθυπουργός της νέας κυβέρνησης, αλλά στη θέση του να μπει κάποιο πρόσωπο κοινής αποδοχής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην 20λεπτη τηλεφωνική συνομιλία που είχαν οι δύο άνδρες, έγιναν προτάσεις που περιλαμβάνουν στελέχωση των βασικών υπουργείων επίσης από πρόσωπα κοινής αποδοχής.
Τις τελευταίες ώρες, πυρετώδεις διαβουλεύσεις πραγματοποιούνται στα επιτελεία των δύο κομμάτων.
link : TA NEAon-line                        

                                                    ===========================================


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου